VAPZ

Leeft u als ondernemer in angst uw hele leven hard te moeten werken voor een matig pensioen? Dan komt onze verzekering vrij aanvullend pensioen voor zelfstandigen (VAPZ) op het juiste moment! Laat ons uw toekomst veiligstellen met deze aanvulling op uw wettelijke pensioen. We bieden u er een aantal sociale en fiscale voordelen bovenop.

Minder belastingen en sociale bijdragen

Door te kiezen voor een VAPZ genereert u een optimaal rendement. Uw premies genieten namelijk van verschillende spaarformules. Maar het is niet enkel voordelig voor later: ook vandaag maakt ons VAPZ een verschil voor u. Ieder jaar trekt u namelijk uw premie volledig af als beroepskost. Daarmee vermindert u niet alleen uw belastingen, maar ook uw sociale bijdragen. Zo geniet u tot 60% (of zelfs meer) “korting” op uw premies.

Extra’s

Optioneel bieden wij u het luik ‘arbeidsongeschiktheid’. Zo verzekeren we voor u een vervangingsinkomen in geval van ziekte of ongeval. Verder is ons VAPZ een nuttig instrument om uw vastgoedprojecten te financieren.

Nog tal van extra voordelen zijn mogelijk. Laat ze niet aan uw neus voorbijgaan! Graag een offerte op maat van uw organisatie? Vraag ze gratis aan en ontdek een gepersonaliseerde analyse.